Ompelimo JennaR

Ompelimo JennaR valmistaa hääpukuja sekä juhlapukuja ateljeetyönä mittojesi mukaan. Meillä on myös oma, toistaiseksi melko suppea mallisto, jonka puvut ovat tilattavissa mitoillasi. Myös malliston puvut teetetään samaan tyyliin kuin kokonaan sinulle suunniteltu malli. Varaa aika maksuttomaan suunnittelutapaamiseen osoitteesta jenna@ompelimojennar.fi.

Lyhyt juhlapuku alkaen 300€

Pitkä juhlapuku alkaen 600€

Bolero alkaen 150€

Mittatilausvaatteen valmistus aloitetaan lyhyellä palaverilla, jossa kartoitetaan tarve ja tehdään suunnitelma valmistettavasta vaatteesta. Kun suunnitelma on valmis, saat hinta-arvion puvun työn hinnasta. Mikäli myös kankaat ovat selvillä tässä vaiheessa, sisällytetään ne mukaan arvioon. Suunnittelutapaaminen ei vielä sido puvun teettämiseen. Jos hinta-arvion saatuasi päädyt teettämään puvun, peritään arviohinnasta n. 1/3 etukäteen. Puvun valmistusta ei aloiteta ilman ennakkomaksun maksamista, eikä ennakkomaksua palauteta, mikäli työ peruuntuisi. Jos teetät puvun, otetaan suunnittelutapaamisen yhteydessä myös puvun valmistuksessa tarvittavat mitat.

Ompelimo JennaR valmistaa puvut pääsääntöisesti ompelimon kautta tilattavista kankaista, joiden mallitilkut ovat nähtävissä ompelimon tiloissa. Kankaiden hankkiminen itse on myös mahdollista, mutta silloinkin suosittelemme odottamaan suunnittelutapaamiseen saakka, jotta asiantuntemuksemme menekin ja pukuun sopivan kangaslaadun suhteen on käytettävissäsi.

Välisovituksia on vähintään yksi, mutta puvusta riippuen niitä voi olla myös useampia. Vielä työn edetessä voidaan tehdä joitain muutoksia esim. yksityiskohtien suhteen, mutta ne voivat vaikuttaa lopulliseen hintaan. Tästä mainitaan erikseen tarvittaessa, eikä muutoksia tehdä ilman suostumustasi, joten yllättäviä ylimääräisiä kustannuksia ei tule.

Vielä ensimmäisellä tapaamisella et tarvitse oikeita asusteita, mutta oikeat kengät ja alusvaatteet olisi hyvä olla mukana mahdollisimman varhaisessa välisovituksessa, sillä niiden vaihtuminen voi vaikuttaa ratkaisevasti puvun istuvuuteen.