Ompelimo JennaR

Tarjoamme ammattitaitoista hääpukujen korjausompelua Tampereen keskustassa. Varaa aika korjaussovitukselle hyvissä ajoin, viimeistään kuukausi ennen häitä. Myös muiden juhlapukujen korjaus onnistuu. Ajanvaraukset ja hintatiedustelut onnistuvat parhaiten sähköpostitse osoitteesta jenna@ompelimojennar.fi.

Hinnasto

Korjaussovituksen ajankohdaksi on hyvä sopia aika noin 1-2 kuukautta ennen varsinaista tilaisuutta. Korjaussovitukseen varataan aikaa puolesta tunnista tuntiin, riippuen puvusta ja tarvittavien korjausten määrästä. Ole ajoissa ajanvarauksen kanssa, sillä erityisesti juhlakausina kalenteri täyttyy nopeasti.

Jotta mahdollisimman hyvä istuvuus saavutettaisiin, otathan mukaasi korjaussovitukseen puvun lisäksi ne kengät ja alusvaatteet, joita aiot käyttää puvun kanssa. Mikäli oikeita kenkiä ja/tai alusvaatteita ei ole käytetty korjaussovituksessa ja puvun istuvuutta joudutaan korjaamaan uudelleen, eivät uudet korjaukset kuulu reklamaation piiriin. Korjaussovituksen yhteydessä peritään 20€ maksu joka huomioidaan loppusummassa. Maksua ei palauteta, vaikka päättäisitkin jostain syystä jättää puvun korjauttamatta. Voit myös maksaa korjaukset kokonaisuudessaan jo ensimmäisellä käynnillä.

Saavuthan ompelimolle täsmällisesti varaamanasi aikana ja ilmoitat mahdollisista muutoksista aikatauluun. Käyttämättömistä varatuista ajoista peritään maksu!

Huom! Mikäli korjautat käytettyä vaatetta, tuothan sen korjaukseen puhtaana. Korjauksen yhteydessä vaatetta silitetään ja mahdolliset tahrat ja hajut kiinnittyvät vaatteeseen.