Ompelimo JennaR

Tarjoamme ammattitaitoista hääpukujen korjausompelua Tampereen keskustassa. Varaa aika korjaussovitukselle hyvissä ajoin, viimeistään kuukausi ennen häitä. Myös muiden juhlapukujen korjaus onnistuu. Ajanvaraukset ja hintatiedustelut onnistuvat parhaiten sähköpostitse osoitteesta jenna@ompelimojennar.fi.

Hinnasto

Hää- ja juhlapuvut

Kavennus tai päästö 50 - 70 €
Kavennus tai päästö pitsipuku (kuvio sauman yli) 100 €
Helman lyhennys kapea 40 €
Helman lyhennys runsas 80 €
Helman lyhennys pitsireuna 250 €
Nyörityksen teko yläosaan 80 €
Nyörityksen teko lantiolle saakka 110 €
Sisäänotto olalta 25 €
Sisäänotto olalta hihallinen 35 €
Olkainten valmistus ja kiinnitys 40 €
Hihojen valmistus ja lisäys 60 €
Kädenteiden muutos 40 €
Pääntien muutos 40 €
Rannelenkki laahukseen 10 €
Laahuksen nosto siima+nappi 10 €
Patellavyön lisäys 20 €

Housupuvut

Lahkeen lyhennys 22 €
Housun kavennus/päästö vyötäröltä 25 €
Lahkeen kavennus lyhennyksen yhteydessä 20 €
Pelkkä lahkeen kavennus 40 €
Takin kavennus takaa 35 €
Takin kavennus halkiollisesta saumasta 50 €
Hihojen lyhennys 40 €

Korjaussovituksen ajankohdaksi on hyvä sopia aika noin 1-2 kuukautta ennen varsinaista tilaisuutta. Korjaussovitukseen varataan aikaa puolesta tunnista tuntiin, riippuen puvusta ja tarvittavien korjausten määrästä. Ole ajoissa ajanvarauksen kanssa, sillä erityisesti juhlakausina kalenteri täyttyy nopeasti.

Jotta mahdollisimman hyvä istuvuus saavutettaisiin, otathan mukaasi korjaussovitukseen puvun lisäksi ne kengät ja alusvaatteet, joita aiot käyttää puvun kanssa. Mikäli oikeita kenkiä ja/tai alusvaatteita ei ole käytetty korjaussovituksessa ja puvun istuvuutta joudutaan korjaamaan uudelleen, eivät uudet korjaukset kuulu reklamaation piiriin. Korjaussovituksen yhteydessä peritään 20€ maksu joka huomioidaan loppusummassa. Maksua ei palauteta, vaikka päättäisitkin jostain syystä jättää puvun korjauttamatta. Voit myös maksaa korjaukset kokonaisuudessaan jo ensimmäisellä käynnillä.

Saavuthan ompelimolle täsmällisesti varaamanasi aikana ja ilmoitat mahdollisista muutoksista aikatauluun. Käyttämättömistä varatuista ajoista peritään maksu!

Huom! Mikäli korjautat käytettyä vaatetta, tuothan sen korjaukseen puhtaana. Korjauksen yhteydessä vaatetta silitetään ja mahdolliset tahrat ja hajut kiinnittyvät vaatteeseen.